plate lunch 1,940yen
*Tax in
◎11:30~14:30(L.O)

mini dish
ご挨拶の一皿

today's main dish
日替わりのメイン料理

side dishes(5 kinds)

5種類のおかず

rice & miso soup

ごはん・お味噌汁

*addition \500 : dessert & coffee




 
lunch A cource 3,780yen
*Tax in
◎11:30~14:30(L.O)

roasted kanburi with turnip salad
※ kanburi=Winter Japanese Amberjack
寒鰤の炙りと蕪のサラダ仕立て

today's potage
本日のポタージュ

Today's fish dishes
Komatsuna sauce
本日のお魚のポアレ 小松菜のソース

Kyoto premium pork & ebi-imo
stewed with saikyo-miso
※ebi-imo(literally, shrimp potato) is a sort of taro.
京の都もち豚と海老芋の西京味噌煮込み

rice
御飯もの

today's dessert
デザート

coffee or tea
コーヒー



 
lunch B cource 5,000yen
*Tax in

◎11:30~14:30(L.O)

Assorted hors d'oeuvres
前菜盛り合わせ

Warm hors d'oeuvres
温かい前菜

Today's potage
本日のポタージュ

Fish dish
お魚を使った一皿

Person plate using the Japanese beef
和牛を使った一皿

Rice
御飯もの

Dessert
デザート

Coffee
コーヒー


 
dinner A cource 3,780yen
*Tax in
◎17:30~21:00(L.O)

mini dish
ご挨拶の一皿

Today's hors d'oeuvres
本日の前菜

soup
スープ

Fish dishes
お魚料理

Meat dishes
お肉料理

Rice
御飯もの

Dessert
デザート

Coffee
コーヒー



 
dinner B cource 5,940yen
*Tax in
◎17:30~21:00(L.O)
Reservation is requested by the previous day

One dish of greetings
ご挨拶の一皿

The first hors d'oeuvres
一皿目の前菜

The second hors d'oeuvres
二皿目の前菜

Soup
スープ

Fish dishes
お魚料理

Person plate using the Japanese beef
和牛を使ったひと皿

Rice
御飯もの

Dessert
デザート

Coffee
コーヒー